Puur en Eerlijk producten

Een gezonde leefstijl willen we allemaal wel maar het wordt ons niet gemakkelijk gemaakt. Kant en klaar producten zijn prachtisch altijd ongezond. Hoe lastig het wel niet is om iets te kopen waar geen suiker, glucosesiroop, mais, zetmeel of andere rotzooi aan is toegevoegd, is bijna zoeken naar een speld in een hooiberg. Ik irriteer me daar dan ook mateloos aan en ben altijd superblij als ik iets vindt wat gemak geeft, en ook nog eens een puur, en een mooi product is.

In deze blog ga ik producten in het zonnetje zetten die kant en klaar zijn of een bepaald gebruik gemak hebben en toch heel gezond.

Weet jij zo’n pareltje te vinden?  laat het me weten dan voeg ik het toe.

Zo kunnen we elkaar helpen met gemak gezonder te leven!

Le bonbon franc

Af en toe heb ik zin om een taartje te bakken. Dat is het moment dat ik de bakmixen van Le bonbon franc uit de kast trek. En floep in now time heb ik een traktatie op tafel om je vingers bij op te eten. Wat ook superfijn is, ze hebben ketobrood bakmixen. Voor meer info ga snel naar de site van :     Le bonbon franc.

Flair for flavor

Alexander van Flair for flavor gaat alleen voor het beste als het op zijn producten aankomt. De producten hebben echt de pure authentieke smaak van japan. Hun miso is raw en buitengewoon smakelijk. Wanneer ik weet dat ik weer een tijdje naar portugal ga zijn dit producten die met mij meegaan in mijn koffer. Voor meer info ga naar Flair for flavor

Julie’s lifestyle

Het is heel lastig om granola te vinden die lekker is maar zonder toegevoegde suiker. Laat staan geschikt voor Ketogeen. Ik geniet echt wanneer ik kokos yogurt eet met een beetje roodfruit en deze heerlijk granola. Behalve granola hebben ze bij Julie’s lifestyle nog andere keto producten. Lijkt het jou ook wat? Ga naar Julies Lifestyle

Pin It on Pinterest

Share This