Intermittent Lifestyle Try Out weken

Zet in 1 week de stap naar een Balans in je Leefstijl met een Intermittent Lifestyle

Ben jij er klaar voor…

Z

Om je leefstijl voorgoed om te gooien?

Z

Echt te leren wat een gezonde leefstijl inhoud?

Z

Weer lekker in je eigen vel te zitten?

Z

Je gezondheid weer in eigen hand te nemen?

Z

Van je koolhydraat-verslaving af te komen ?

Z

Het gewicht te bereiken wat bij jou hoort?

Heb jij vragen hierboven met ja beantwoord? Dan is dit de unieke kans om weer de regie over je leefstijl in eigen hand te nemen en weer mens te worden, zoals het bedoeld is.

En alsof dit nog niet genoeg is zul je merken dat veel gezondheidsklachten verbeteren of zelfs verdwijnen door een Intermittent lifestyle aan te nemen.

Het maakt niet uit of je al een therapie volgt, om een therapie te laten slagen is een switch naar een gezondeleefstijl nodig!

Ik ga jou daarbij helpen, hier in het prachtige Portugese kustplaatsje Praia das Maçãs. Dit is jouw kans om mee te doen aan de try-out weken van Intermittent Lifestyle.

In kleine groepjes van max. 2 stellen of 2 personen gaan we 7 dagen keihard werken aan een gezonde leefstijl. Deze Try Out weken zijn tijdelijk, dus uniek.

 

Praia das Maçãs

STRAND

LEEF RUIMTE

ZEE KAMER

LISABON

SINTRA

STRAND KAMER

Het geeft jou de kans om op een hele persoonlijke manier in ons huis in Portugal onder intensieve begeleiding de week te volgen. Je geeft mij de kans om mijn Leefstijlplan in deze vorm uit te testen. Een Win Win situatie voor ons beiden. Voor jouw feedback geef ik je een super scherpe prijs die na de Try Out weken niet meer terugkomt. De prijs is incl. locatie, eten, drinken en excurcies € 895,-  (exclusief vliegreis).

Zie jij het zitten om met mij dit avontuur aan te gaan, dan heet ik jou van harte welkom in Praia das Macas. Ik kijk er naar uit om jou, en eventueel vriend(in), te ontmoeten! Het wordt een geweldige ervaring!

Voor wie is Intermittent Lifestyle geschikt?

Z

Als je wel gezonder wilt leven maar het lukt niet.

Z

Als je insuline resistent bent.

Z

Als je Bloedsuiker problemen hebt

Z

Als je spijsverteringsproblemen hebt.

Z

Als je last hebt van overgewicht.

Z

Als je lijdt een welvaartziekte

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op dan bel ik je terug!

7 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This