Balans je leefstijl

Met een Intermittent Lifestyle!
9

Alle alarmbellen gaan af!

Maar toch lukt het je niet om je leefstijl om te gooien. Waarom grijpen we liever naar een pilletje dan een gezonde maaltijd!

9

Je weet wel wat gezond is maar je doet het niet!

Hoe komt het toch dat we altijd weer voor datgene kiezen wat ons geen goed doet? Verslaving! Verslaving van de combinatie zoet, zout en vet!

9

We zitten liever dan dat we bewegen!

Je wilt wel bewegen maar je hebt de puf niet. Die stomme sportschool! Zo niet leuk!

Het is tijd om je Leefstijl weer in Balans te brengen!

Je bent niet voor niets op deze site terechtgekomen. Je bent er klaar voor! Klaar om weer de regie van je gezondheid in eigen hand te nemen.

Je zelf het cadeautje te geven waar je recht op hebt: 1 week alleen maar aan jezelf werken en de tools leren die jou op het juiste pad brengen en houden.

Genieten van het leven zoals het bedoeld is. Voor alles wat je inlevert krijg je iets mooiers terug. Je komt er achter dat een gezonde leefstijl leuk, plezierig, lekker en krachtig kan zijn. Je lichaam wordt weer flexibel zodat het zichzelf beter kan herstellen.

Door onbalans kom je weer in balans! Je wordt weer mens! In de prachtig omgeving van Sintra in het kustplaatsje Praia das Maçãs gaan we keihard werken aan een leefstijl in balans.

We gaan: Prachtige wandelingen maken, heerlijke maaltijden koken, ons lichaam uitdagen met oude hormtetische prikkels, ervaren hoe het is om frisse lucht in te ademen, bewegen en plezier maken!

Ga af en toe eens zonder jas naar buiten als het koud is!

Wat is een Intermittent Lifestyle!

Intermittent Fasting is inmiddels bekend maar eigenlijk een klein onderdeel van een groter geheel.

Intermittent Lifestyle is op een regelmatige basis onregelmatig leven en ons lichaam weer bloot stellen aan oude hormetische bekende prikkels. Dit zijn prikkels die bij lang aanhouden schadelijk zijn. Maar wanneer je jezelf er kortdurend aan bloot stelt, hebben ze een gunstig effect op je gezondheid.

Het zorgt ervoor dat zowel ons lichaam als geest weer flexibel wordt. Flexibiliteit is gezondheid! We hebben ons lichaam te veel verwend en zijn op een ongezonde manier te regelmatig gaan leven.

Chronische stress is ongezond en hebben we teveel. Acute stress hebben we te weinig terwijl dat de stressprikkel is die juist gezond voor ons is.

De acht bewezen interventies binnen Intermittent Lifestyle zorgen ervoor dat je terugkrijgt wat ons weer mens maakt: gezondheid, bewegingslust, kracht, intelligentie, motivatie, flexibiliteit, creativiteit en weerbaarheid.

Tijdens mijn Intermittent Lifestyle week ga ik je leren hoe je de acht tools kunt toepassen in het dagelijks leven.

Wat kan een Intermittent Lifestyle voor jou betekenen!

Het juiste gewicht!

Omdat periodiek vasten, bewegen en de uitdaging om meer gevarieerd en gezond te gaan eten in het programma zitten, ga je merken dat je zonder veel moeite je ideale gewicht gaat behalen. Maar nog belangrijker, je krijgt ook de tools om het te behouden. Geen gejojo meer!

Verbeter je bloeduitslagen!

Heb je last van te hoge suikerspiegels, cholesterol of bloeddruk, met een Intermittent lifestyle breng je deze weer in balans. Onze welvaart ziektes zoal Diabetes-2, hoge bloeddruk, metaboolsyndroom komt voor uit een ongezonde leefstijl. Hoe mooi is het als je hier weer controle over krijgt!

Je weer fit en vitaal voelen!

Niets is zo erg als jezelf in de weg te zitten. Dat futloze, weinige energieke en ongelukkige gevoel van niet uit je zelf kunnen halen wat erin zit. Met het Intermittent Lifestyle programma ga je weer ervaren hoe het is om weer in harmonie met jezelf te zijn!

Ervaringen van mijn klanten

“Met JuiceCamp sport je samen in een leuke groep die je dagelijks ziet. De verplichting om iedere dag te bewegen heeft zijn vruchten afgeworpen: Aan het einde van de week voelde ik me zoveel energieker! Ook daarna kon ik het volhouden. De combinatie met een goed voedingspatroon heeft er voor gezorgd dat ik mijn streefgewicht bereikt heb”

Christiaan

JuiceCamp was voorloper op Intermittent Lifestyle

Een Forrestbad is een weldaad voor het lichaam!

Wat gaan we doen tijdens de Intermittent Lifestyle week!

De Intermittent Lifestyle week is echt een cadeau voor jezelf! Met de 8-tools krijg je weer vat op je levensstijl en gezondheid! Tijdens deze week gaan we:

9

Intermittent vasten

9

Bulk drinken

9

Hersens trainen

9

Koude/warmte training

9

Ademhalen

9

Leren Fermenteren

9

Bewegen

9

Elke dag 1-2 uur les in de 8-tools

9

Je Productkennis vergroten

9

Recepten samenstellen en koken

9

Naar Sintra

9

Een dagje naar Lissabon

Ja ik weet genoeg en wil graag boeken!

Veelgestelde vragen

Ik heb Diabetes. Is dit programma ook voor mij geschikt?

Juist voor diabetici is dit programma geschikt. Overleg wel even met je arts hoe je je medicatie kan aanpassen op de lage koolhydraat maaltijden.

Mijn conditie is niet goed. Kan ik wel meedoen?

Jazeker jij kunt meedoen! We gaan bewegen en de intensiteit is voor iedereen haalbaar!

Kan ik bij thuiskomst ook mijn specifieke klachten aanpakken?

Ja, in Nederland zit ook bij jou in de buurt een Kpni therapeut naar wie ik je door kan verwijzen. Zij zijn bekend met het IL-programma en kunnen je specifiek verder helpen!

Voor wie is het programma niet geschikt?

Voor iedereen die niet zijn leefstijl aan wil pakken om gezondheidsvoordeel te behalen. Laat altijd wel even je arts weten wat je van plan bent, zodat hij je tips kan geven hoe om te gaan met medicatie en dergelijke.

Moulin de la Pommeray

In de zomer van 2013 heeft Pammela, doordat ik uit de running was na een paardrijdongeluk, maandenlang het gehele management overgenomen van Gastenhuis, Suites en B&B van Moulin de la Pommeraye in het zuiden van de Champagne streek.

Het was een volledig nieuwe en diverse businessaanpak voor Pammela en zij heeft met veel aandacht de gasten ontvangen, verzorgd en zelfs diners bereid. Dat naast het onderhoud van de gastenkamers, het domein met groot terrein, 3 paarden en 3 honden. Alles bij elkaar zeer omvangrijk qua bezigheden en zij heeft geen moment gedraald en meteen alles aangepakt.

Het was voor Pammela de grote ommekeer in haar leven met de keuze een overstap te maken van een vaste baan met gegarandeerd inkomen naar een nieuwe en nog open toekomst. De gehele zomer dat zij het management heeft overgenomen van Moulin de la Pommeraye, is voor haar een belangrijk transitie periode geweest om haar hart te volgen en haar leven een nieuwe en zinvolle invulling te geven.

Dit heeft Pammela gevonden door mensen te helpen hun fysieke en mentale gezondheid een nieuwe impuls te geven en sterk te verbeteren tot een hoog niveau met voedings- en leefstijl adviezen. Pammela neemt zaken niet licht en heeft zich jarenlang verdiept en gewijd aan de intensieve studies om deze complexe materie volledig te doorgronden. Bij Pammela kun je verzekerd zijn van een optimale verzorging en begeleiding door een zeer professionele en toegewijde therapeut.

Georgine

Le Moulin de la Pommeray

Ik wil toch graag nog even persoonlijk overleggen!

Dat kan natuurlijk! Maak een bel afspraak.

Pin It on Pinterest

Share This